CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 21 June 2012

morning!

Selamat pagi
Selamat sore
Selamat petangmotif?????


ASSALAMUALAIKUM :) mulakan hari anda dengan hati yang tenang dan wajah yang ceria

Perhatian!

Betul la cakap orang. Kalau tengah marah, semua benda boleh cakap. Awak da cakap apa awak nak. MAri saya tolong clearkan semua benda supaya semua orang tak fitnah awak lagi

Wahai warga unikop...

Saya tidak mempunyai sebarang hubungan dengan si dia. KAmi tak kenal antara satu sama lain. Jangan fitnah dia lagi. Saya tak tau apa awak awak da reka cerita. Tapi dia tak macam tu. Sebab saya kenal sayang saya *lagu fi Jamal ttbe! hahaha tak tak. Saya kenal dia. Dia tak macam mana awak awak dengar. Dia kena fitnah sebab saya. Saya punca. Hentikan semua ni. Saya penat gaduh malam malam buta dengan dia sebab benda ni.

Sebab fitnah tu dia salahkan saya. Sebab fitnah tu juga saya dengan dia tak kenal antara satu sama lain sekarang ni. Hentikan semua ni. Awak awak tak tahu effect fitnah ni.

Sekian. Terima kasih.

Kepada si dia. Gudluck. Saya da try bersihkan nama awak. Awak jangan dendam dengan saya. Saya tak tunggu awak da. Serius!

Wednesday, 20 June 2012

BYe

Awak bukan seorang yang saya kenal. Saya hanya pernah kenal awak. Terima kasih. Kisah kita?? Well. The end right. bye

Tuesday, 19 June 2012

Orang cakap kalau kita mimpi seseorang,
maksudnya orang tu ingat dekat kita.

Aku cakap:

Tak de maknenye. Aku da try buat kajian. Aku mimpi orang tu. Aah la.Orang tu. Orang yang menjadi harapan bangsa *tepuk muka! Then aku dengan baik hati call la dia. Sudahnya kena marah. Fair kan? LOL! Aku juga yang kena. aku juga la! Tau aku tak payah baik hati call dia. Jimat air mata aku kalau aku tak call dia. Nampak la dia da buang aku jauh jauh. Nampak la.

bye kawan yang duduk sebelah sebelah.bye. Kalau saya tau saya takkan gatal gatal nak pinjam buku dekat awak.

Friday, 15 June 2012

Awak tidak tahu apa itu perasaan kecewa. Sebab awak hanya tahu mengecewakan. Noktah. Awak cakap saya kawan. Ok. Cukup la sampai situ. Tak payah nak buat kepala saya serabut. Saya rasa awak da ada pengganti saya. Ok. Cukup saya tau tu je. Saya tak nak tau siapa. Apatah lagi mengenali siapa pengganti saya. Awak hebat. Cukup hebat. bye