CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 12 October 2012

Lagu awak :)

Assalamualaikum.

 Ada senyum hari ini? Good! Senyum boleh buat kita awet muda. Nak awet muda tak? Awet muda dengan senyuman tak sesusah awet muda dengan minum jamu muda. *jamu tak sedap by the way. Pahit. Me don't like the rasa of jamu. That's way gemuk! hahahaha

 Saya ada masalah besar sekarang ini. Kerana hanya selalu berasa untuk menyanyi. Call mak wa pun wa terasa nak nyanyi. Parah wei! Kena masuk vokal bukan sekadar rupa ni. hahaha

 Owh yeah! Wa ada perangai pelik. I will stick to one song sampai rasa jemu dengan lagu tu. hahaha kalau bulan tu bulan lagu Kisah Hati. Memang 24/7 la saya bantai nyanyi lagu tu. Part chorus ulang banyak kali yang tak tahan tu. But selalunya lagu yang saya nyanyi adalah suara hati saya. *palmface

 For sekarang ni, lagu Hebat by Tangga sangat melekat dihati dan otak dan sanubari. Call semua orang rasa nak nyanyi. Sampai ada lah orang ni complain cakap suara tak sedap tak payah nak suruh orang dengar.

 Well. Saya nyanyi apa yang saya rasa dekat awak. Ngerti loe? Nggak?? Ya ampun! Pantasan gue nggak pas ngomong sama loe lebihan.*please that note yang saya bukan orang indonesia. Saya belajar dari sinetron dan beberapa bibik yang pernah ada untuk meringankan kerja katanya. Padahal menambah sesak didada.

 Owh ye! Beberapa orang telah sedar akan kepandaian saya menyusun bahasa untuk menulis dan bertutur. Siap mengimbau kenangan time sekolah lagi. "Patut la BM selalu dapat A".

 Saya memang macam ni. Saya bijak menulis. Tapi jangan ajak saya bersembang. Sepuluh awak tanya, 20 saya jawab. Pastu kadang kadang cara bercakap tak bermanners pulak tu. Main bantai je nak cakap apa. Ikut suka otak je bercakap.

 Back to the topic. Lagu bulan ni lagu hebat. Tajuk dia hebat. Saja nak feeling hebat sikit nyanyi lagu ni. Mohon tolong ignore step tarian dorang. Exercise tangan mungkin. Please :)

video


k bye. nak sambung exercise tangan :)

0 comments: